Ympäristökonsultointia, projektinhallintaa ja poikkeuksellista cleantech-teknologiaa

Tutkimus, projektinhallnta ja logistiikka

Selvitykset, tutkimus ja testaus

Taustakartoituksessa selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa hankkeen ympäristötekniset ja taloudelliset reunaehdot. Maastotutkimuksilla selvitämme luotaamalla ja näytteenotolla hankkeen laajuuden ja ominaisuudet. Sen jälkeen suoritamme ohjelman mukaiset kokeet ja testit omassa laboratoriossamme tai paikan päällä kohteen erityispiirteiden mukaisesti.

Oma laboratoriomme, hyväksi havaitut toimintamallit sekä yli 15 vuoden kokemus varmistaa onnistuneen lopputuloksen eri projekteissa. Tarkka tutkimustieto toimii selkärankana onnistuneelle ja taloudellisesti kannattavalle projektille. Tarpeen mukaan teemme myös kenttätestausta.

Projektin suunnittelu

Näytteiden analyysien ja lähtötietojen pohjalta laadimme projektille mahdollisimman napakan etenemismallin sekä soveltuvat työmenetelmät. Näin projektin läpiviennistä saadaan mahdollisimman toimiva kokonaisuus, jossa myös kierrätys ja käsitellyn jätteen mahdollinen uudelleenkäyttö saadaan huomioitua. 

Projektin laajuus sekä yksityiskohtaisuus määritellään kohteen ympäristövaatimusten sekä asiakkaan asettaman budjetin ehdoilla. Olemme toteuttaneet onnistuneesti kaiken kokoisia projekteja lukuisille eri asiakkaille.

Projektinhallnta ja -koordinointi

Emme ole materiaalitoimittaja, jonka kanssa jäät yksin. Autamme asiakastamme tarpeen mukaan kokonaisvaltaisesti teknisestä tuesta, materiaalinhankintaan ja alihankkijoiden koordinointiin asti.

Logistiikka ja materiaalit

Toimitamme kaiken projektiin littyvän materiaalin ja kaluston. Verkostomainen ja hyväksi havaittuihin kumppaneihin perustuva toimintamalli auttaa meitä ratkaisemaan kaikkein haastavimmatkin projektit aikataulussa, budjetissa ja hyvällä sykkeellä.

Valikoituja asiakkaitamme

Soita, tai lähetä viesti

Parannetaan ympäristöä yhdessä projekti kerrallaan.