Puhtaampi ympäristö projekti kerrallaan.

Geotuubi

Tencate Geotube® teknologia soveltuu vesipitoisten jätteiden, lietteiden ja sedimenttien käsittelyyn. Tekniikan avulla jäte voidaan kuivata tehokkaasti ja hajuttomasti. Se soveltuu pienistä kohteista aina mittaviin ympäristökunnostushankkeisiin, teollisuuslietteistä satama-altaisiin. Geotuubi aina siellä, missä syntyy vedensekaisia lietteitä.

Konsultointi ja projektinhallinta

Tarjoamme osaavaa konsultointia ja projektinhallintaa asiakkaidemme ympäristöhankkeissa. Autamme kartoittaman hankkeen lähtötiedot, suoritamme tarvittavat ennakkokokeet ja testit parhaan tekniikan valitsemiseksi, arvioimme ympäristövaikutukset ja viemme suunnittelu- ja toteutusprojektit ryhdikkäästi läpi. Kokeet ja testit suoritamme kohteessa paikanpäällä tai laboratoriossamme Espoon Hannuksessa.

BioCord reaktori

BioCord® on todelle kustannustehokas ja toimiva biologinen jätevedenpuhdistusreaktori. Reaktorit toimivat erittäin tehokkaasti myös matalissa lämpötiloissa  (alle 1 astetta). Reaktorit käyttävät hyvin vähän energiaa, eivätkä vaadi juuri huoltoa. Järjestelmä on erittäin taloudellinen tapa tehostaa nykyistä järjestelmää, tehostaa puhdistustulosta vaaditulle tasolle tai paremmaksi ilman korkeita investointi ja käyttökustannuksia.

MetaFLO

Metaflo-reagenssi kiinteyttää sakat tehokkaasti ja yksinkertaisesti jo minuuteissa. Metaflo on jauhemainen aine, joka sekoitetaan kiinteytettävään lietteeseen tai sakkaan kaivinkoneella, allukauhalla tai patentoidulla sekoittimella. Metaflo kiinteyttää tehokkaasti esimerkiksi suuntaporauslietteet, porauslietteet, erilaiset teollisuussakat ja hulevesialtaiden pohjasakat.

ClariPhos

ClariPhos™ on ainulaatuinen koagulantti, jonka avulla jätevedestä voidaan poistaa fosfori erittäin tehokkaasti – jopa alle 0,07 mg/l . ClariPhos on alumiini- tai rautapohjaisia koagulanttteja tehokkaampi. Lietettä muodostuu 50% vähemmän, koska kemikaalitarve on pienempi tavoitteen saavuttamiseksi. Turvallinen käyttölämpötila jopa -40 celsiusta.

Uutiset ja ajankohtaiset tapahtumat

Kotka Mills -puhdistusaltaan kunnostus

Asiakkaamme Kotka Mills:in jäteveden puhdistusaltaaseen oli kerääntynyt sedimenttiä ajansaatossa. Altaan vesitilavuus oli pienentynyt ja tehtaan päästörajat olivat vaarassa ylittyä. Jätevesiallas...
Read More

Autoimme pelastamaan pohjoisen lintuparatiisin Kemijärvellä

Autoimme asiakastamme puhdistamaan entisen paperitehtaan käytössä olleen alueen Kemijärvellä. Alue on laajalti tunnettu paikallisena muuttolintujen suosimana alueena. Käytimme imuruoppausmenetelmää jonka...
Read More

Gallsträsk järven kunnostus Kauniaisissa

Kauniaisissa sijaitseva Gallträsk -järvi oli päässyt erittäin huonokuntoiseen tilaan. Vedenlaatu oli laskenut lähes myrkylliselle tasolle ja järven käyttöä virkistystarkoituksiin ei...
Read More

Kattava palvelu

Koko projektin elinkaari

360° Projektikonsultointi

  • Esitutkimus ja laboratoriotestaukset
  • Projektisuunnittelu ja hankesuunnittelu
  • Projektin hallinta
  • Logistiikka ja materiaalihankinnat

Tarjoamme kattavan konsultoinnin ja kädet savessa projektin läpiviennin. Kokonaisvaltaiset tutkimukset ja testit suoritamme paikan päällä kohteessa tai laboratoriossamme Espoon Hannuksessa. Meillä on yli 15 vuoden kokemus erilaisten nestemäisten jätteiden ja sedimenttien tutkimisesta ja suunnittelusta. Mikä tahansa ympäristöön liittyvä haasteesi on, saat meiltä osaavan tiimin avuksesi.

Valikoituja asiakkaitamme

Ota yhteyttä!

Soita: +358 50 380 4149